Teljes kiőrlésű gofri
Elkészítés
- A barna cukrot langyos tejben feloldjuk, és hozzáadjuk a
vaníliaaromát. A cukor kivételével minden száraz hozzávalót alaposan
összekeverünk. A közepébe egy mélyedést alakítunk ki, és beletesszük a
tojások sárgáját és a margarint.
- Robotgéppel összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a langyos, cukros tejet
is. Közben vízzel palacsinta sűrűségűre higítjuk. 5 percre félretesszük,
közben a tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük. A habot
óvatosan beleforgatjuk a tésztába. Pár perc pihentetés után kezdhetjük a
sütést.
- A gofrikat egyenként kisütjük a forró gofrisütőben. Rácson hagyjuk őket kihűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése