Hozzávalók
- Hozzávalók:
- 25 dkg eper
- 30 dkg natúr krémsajt
- 3 dl habtejszín
- 10 dkg porcukor
- 7 dkg mandulabél
- 1 mokkáskanál reszelt citromhéj
Elkészítés
- Elkészítés: Az epret felaprítjuk, mélyebb tálba öntjük. Hozzáadjuk a krémsajtot, azután habverővel simára keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, apránként a cukorral édesítjük, majd a felét az epres krémhez keverjük. A mandulát durvára vágjuk. 3/4 részét a reszelt citromhéjjal együtt óvatosan a habos krémbe forgatjuk, keverjük.
Az eperkrémet végül behűtve, talpas poharakban a maradék tejszínhabbal és mandulával díszítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése